Advies bij trainingsproblemen

puppyadvies1

 

Dierengedragstherapeut Dany Grosemans heeft meer dan 35 jaar ervaring in het helpen van eigenaars wiens hond probleemgedrag vertoont. Hij weet waar het kan misgaan. Omdat problemen makkelijker kunnen voorkomen dan opgelost worden, heeft hij een opvoedingssysteem uitgedokterd dat in meerdere opzichten uniek is.

Het is de bedoeling om meerdere instructeurs op te leiden die op meerdere plaatsen in België deze programma’s zullen aanbieden.

De dingen die men leert bij All Dog Training programma’s zijn totaal verschillend van andere scholen. De eerste zorg van All Dog Training is niet alleen om van jouw hond een gehoorzame hond te maken, maar wel een hond met een goed gedrag. Een hond die graag mensen ziet, sociaal is met kinderen en andere honden, geen probleemgedrag vertoont, en basisbevelen gehoorzaamt.

De All Dog Training programma’s zijn geschikt voor puppy’s vanaf 7 weken oud en bieden eigenaars de meeste zekerheid dat hun hond opgroeit tot een goed opgevoede huis- en gezinshond.

Dany Grosemans heeft de beste instructeurs van ons land geselecteerd en opgeleid voor de All Dog Training programma’s. Deze instructeurs staan hondenbazen met raad en daad bij om van de pup een welopgevoede gezinshond te maken.

Gehoorzaamheidstraining kan je overal volgen.
Huis- en Gezinshondentraining alleen bij All Dog Training !

alldogtraining1