Over Dany

  • danyportret1
  • danyportret2
  • danyportret3
  • dogtrainingP3268119

Probleemgedrag

Voor dierengedragstherapeut Dany Grosemans is probleemgedrag geen probleem. Reeds meer dan 35 jaar helpt hij eigenaars die problemen hebben met het gedrag van hun hond of kat. Hij is dan ook de persoon met de meeste ervaring in heel België. Die jarenlange ervaring maakt dat Dany weet wat er zoal moet veranderd worden om gedrag te verbeteren en probleemgedrag op te lossen.

Hij is ook de enige in België die door de Internationale vereniging APBC (Association of Pet Behaviour Counsellors) erkend werd.

Televisie

Vele mensen kennen Dany van zijn televisieoptredens (VRT: Omgaan met Hond & kat, VTM: Allemaal Baasjes, samen met Daisy Van Cauwenbergh, LifeTV met Anja Daems, enz..).

Boeken en trijdschriften

Anderen kennen Dany van de boeken die hij schreef of van de talloze artikels die hij schreef voor tijdschriften zoals o.a. Woef.

KindenHond

Workshops in binnen- en buitenland

In het buitenland is Dany bekend van de seminars en workshops die hij er gaf (o.a. Amerika, Japan, IJsland, enz..).

Dierengedragstherapeut

Nog andere mensen kennen hem van zijn jarenlange praktijk als dierengedragstherapeut. Sinds 1978 helpt Dany eigenaars met het gedrag van hun Honden & Katten.

Cursussen

Dany is in ons land ook bekend voor zijn cursussen. Zo is hij reeds jarenlang lesgever bij Syntra waar hij op diverse plaatsen (Hasselt, Antwerpen, Asse, Leuven, Sint-Niklaas, Oostende) cursisten les gaf in Hondengedrag en in Communicatie. Door cursisten, zowel in theorie als in praktijk inzicht te verschaffen in hondengedrag en omgang heeft hij er voor gezorgd dat professionele hondentrimmers en dierenpensionhouders veilig hun job kunnen uitoefenen en dat honden bij hun in goede handen zijn.

AllDog

Asieldieren

Dany is ook bezorgd voor asieldieren. Hij heeft er zelf al meerdere geadopteerd. Vanuit deze interesse is hij ook voorzitter van de Provinciale Adviesraad voor Dierenwelzijn voor de Provincie Limburg.

handtekening4